En eventyrlig gave

Kender du det?

Dit barn (måske endda barnebarn eller oldebarn) har fødselsdag, eller en anden form for mærkedag der kaster gaver af sig, men hvad i alverden skal du finde på?

 

Du kan selvfølgelig give barnet et stykke legetøj som det har ønsket sig. Det er altid et hit. Men måske har du lyst til at det skal være en mere personlig gave denne gang.

 

Men hvad?

 

Hjemmestrikkede strømper er en god idé, men synes barnet også det?

 

Og det er så her jeg tillader mig at bryde ind med et forslag.

 

Hvad med at give dit barn sit helt eget eventyr?

 

Et eventyr der er skrevet lige præcis til dit barn, hvor barnet er hovedperson. Et eventyr der handler om noget fra barnets hverdag, eller et eventyr der bringer liv til barnets drømme og fantasier.

 

Men også et eventyr  der ikke er offentligt tilgængeligt. Et eventyr kun til dit barn.

 

“Ja, det siger du nok,” indvender du måske, “men hvordan i alverden skal jeg bære mig ad med det?

 

Jeg er glad for at du spørger!

Tillad mig at uddybe

Du fortæller mig lidt om barnet der skal have eventyret, og hvilken relation du har til barnet; om du er forælder, bedsteforælder, tante, onkel, klasselærer, tandlæge, eller noget helt syvende.

 

Til eventyret skal jeg bruge barnets navn, og have at vide hvor gammelt barnet bliver, hvis der er tale om en fødselsdag. Jeg vil også gerne høre noget om det der gør lige netop dit barn til noget helt særligt – og det er jo det skønne ved børn, de er alle sammen noget helt særligt 🙂

 

Har barnet specielle interesser; kæledyr, tegne, musik, bøger, sport …

 

Hvad gør barnet glad?

Hvad gør barnet ked af det?

Osv.

 

Du trykker på knappen “Bestil eventyr” længere nede på siden, og udfylder formularen med så mange oplysninger som muligt, og trykker på Send bestilling (du har ikke bestilt noget før du sender bestillingen).

 

Jeg skal have bestillingen  senest en måned før den store dag.

 

Jeg kvitterer med et eventyr ud fra det du har fortalt. Lidt som når du bestiller en festsang, bortset fra at jeg ikke synger (hvilket jeg har erfaring for at folk er rigtig glade for at jeg ikke gør).

 

Jeg sender et link til eventyret, og et password der giver dig adgang til det.

 

Du kan afspille eventyret direkte fra hjemmesiden, eller du kan downloade det og afspille det på anden vis.

Hva' koster'et?

Èt styk skræddersyet eventyr: 300,- kr.

(betalt via MobilePay/PayPal ved modtagelsen)

 

Men er det ikke alt for billigt, spørger du måske. 

 

I forhold til tiden der går med at lave det, jo, så er det helt sikkert for billigt. Heldigvis er formålet med at “sælge” eventyr, ikke at tjene penge på det. Formålet er at skaffe midler til at holde Eventyrlige Frikvarter kørende som podcast (hvilket i sammenligning med min pension er ganske bekosteligt). Og skulle jeg ende med at sælge flere eventyr end nødvendigt for at sikre den fortsatte drift af podcasten Eventyrlige Frikvarter, vil midlerne blive brugt til udgivelse af en rigtig eventyrbog.

 

At samle ind til støtte af driften, er kun lovligt med forudgående polititilladelse – og den koster mere end jeg kan gøre mig forhåbning om nogensinde at samle ind. Derfor sælger jeg en “vare” i stedet for, det må jeg nemlig gerne 🙂

 

Og hvis jeg så samtidig kan hjælpe dig med at glæde dit barn, er det vist bare det der på godt dansk hedder en “win-win situation” 🙂

Har du spørgsmål?

Er du i tvivl om noget, skal du endelig bare tage fat i mig. Jeg sidder klar lige her: lars@eventyrligefrikvarter.dk.

Du kan se et eksempel her …

Det super hemmelige password er: eventyr 😉

Bemærk:

Eventyret vil ikke være tilgængeligt i podcasten Eventyrlige Frikvarter.

 

Jeg forbeholder mig ret til at takke nej til en opgave, hvis jeg f.eks. har for mange eventyr der skal skrives på et givent tidpunkt.