Idéen

På baggrund af Coronakrisen, opstod ønsket om at tilbyde børn (og barnlige sjæle) en mulighed for at få et frikvarter. Både fra skolen derhjemme, og fra en virkelighed de måske ikke altid helt forstår.

Hvordan?

Eventyrerne kan høres i enhver podcastapp (søg efter "Eventyrlige frikvarter"), eller her på hjemmesiden.

Hvis børnene hygger sig bare halvt så meget med at høre mine historier, som jeg gjorde med at skrive dem, så bliver det ikke meget bedre.

Hvad koster det så?

Med hensyn til prisen på eventyrerne, så er det meget enkelt. De koster ikke noget.

Podcast eller hjemmeside?

Lyt til eventyrene der hvor du plejer at lytte til podcasts, og på YouTube. Du finder dem ved at søge, og evt. abonnere på "Eventyrlige frikvarter".

Du kan også lytte og/eller downloade dem her på hjemmesiden.

Lidt om bagmanden

En god dansk sommerdag (jeg har ladet mig fortælle at det regnede) i 1964, så jeg dagens lys for første gang. Da jeg senere gik i 1. klasse, lærte jeg at læse. Heldigvis var der ingen der lærte mig at holde op igen, og jeg har læst lige siden. I dag beskæftiger jeg mig med oversættelse og indlæsning af lydbøger. Og så elsker jeg at skrive.